YAM YAM WIERINGERWERF

YAM YAM WIERINGERWERF Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yam yam Wieringerwerf. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 20:17 2 uur wachten en nog niks.............
21 mei 2022 om 18:57 Niet te eten zeer slecht
18 mei 2022 om 19:23 Die kruidenboter wat Jullie met eten te geven is niet normale lekker!! yum yum!!! we hebben alles gegeten! Patat TOP, En durum doner vlees Eeecht Super lekke TOP! Dankjewel!
14 mei 2022 om 23:16 Volgens Thuisbezorgd hoort bij een schotel stokbrood te zitten, apart heb ik vlammetjes besteld. Zowel stokbrood als vlammetjes niet geleverd, telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Niet voor herhaling vatbaar.
9 mei 2022 om 7:30 Kindermenu's waren redelijk alleen 2 Boze kids want waar was hun appelmoes! Patat was koud en droog, shashlick vlees was eroverheen gevlogen meer ui en paprika dan vlees. In de sla zat een stuk plastic. Flesjes drinken voortaan beter apart verpakken.
5 mei 2022 om 6:04 Sos cebulowy suchy. Bez sosou. Trzy buleczki jak by kyos wyjadl. Brak masla do bylek i jedzenie dojechalo zimne. To juz kolejny raz jak zamawiam i jest problem
2 mei 2022 om 23:33 Bijna 2 uur moeten wachten op me bestelling wat voor de helft nog verkeerd was ook. Patat veel te zout en weinig smaak aan de vlees
30 apr 2022 om 1:05 Duurde net iets telang iedereen begon heel hongerig teworden
29 apr 2022 om 21:25 Zag er verzorgd en netjes uit.
28 apr 2022 om 22:32 Kruidenboter met broodje was Fabulous! Falafel schotel lekker maar was niet mooi geserveerd (met doode salade) maar eten ok, Pizza Lekker, snel bezorging
24 apr 2022 om 20:51 vond de wacht bijna 2 uur erg lang eten was goed
24 apr 2022 om 19:48 Bezorging was een uur te laat, de kip saté was maar aangebrand en had misschien en lepel saté saus er over heen. Patat dat er bij was geleverd was voor de helft gewoon nog rauw.