YAM YAM WIERINGERWERF

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1244 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yam yam Wieringerwerf. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 19:44 Ik heb me bestelling nooit ontvangen
19 sep 2022 om 22:34 Heerlijk eten en rond de afgesproken tijd bezorgd
18 sep 2022 om 9:57 waiting time 2 hours.
16 sep 2022 om 22:00 Great food best pizza in wieringerwerf, the only issue is the delivery time.. weekdays delivery is perfect and drivers reap the rewards.. however weekend delivery is a no go you are better off collecting.. less wait= better tips, driver take note..
13 sep 2022 om 14:31 Lekker gegeten! het eten was warm en optijd aangekomen
11 sep 2022 om 19:15 Leuke bezorger niet zo Yam eten. Eten was eerst onvolledig toen het eindelijk compleet was het koud. Dus niet zo yam yam. Hele slechte service vanuit de zaak zelf ook moest ik extra bezorg kosten betalen omdat ik zogenaamd te ver woon.
8 sep 2022 om 15:07 Heerlijk gegeten! En erg snel geleverd.
3 sep 2022 om 21:42 Snelle bezorging, eten vers uit de oven nog lekker heet. Top eten
29 aug 2022 om 18:37 Meer dan 2 uur op mn kapsalons moeten wachten terwijl de aangegeven tijd op thuisbezorgd 25minuten was. Daarna 7x proberen te bellen maar steeds geen gehoor! Hele slechte zaak!!! Nooit meer yamyam
29 aug 2022 om 9:06 Delivery took 2 hours
28 aug 2022 om 21:42 Ze gaven aan 45 minuten bezorg tijd en het werd 90 minuten. Eten was heel lekker maar toen ik belde om te vragen hoe lang het duurde was de meneer zeer onaardig en niet behulpzaam
28 aug 2022 om 19:59 Zit nu 2 uur te wachten nog geen eten...