YAM YAM WIERINGERWERF

YAM YAM WIERINGERWERF Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1042 beoordelingen
21 nov 2021 om 20:20 Jammer. 17.40 besteld uiteindelijk om 19.15 gebeld en pas om 19.30 bezorgd. Het ging hier om 2 döner schotelels voor 3 straten verderop! Jammer maar bestel hier niet meer
21 nov 2021 om 10:04 Wou t eten om 19:00 en kreeg t na 19:30 pas. De spareribs waren super goed, alleen de kapsalon was niet heel lekker gemaakt. Verder alles prima
21 nov 2021 om 8:22 Super slecht Had besteld wordt gebeld dat ik nog €3 xtra moest betalen omdat ik uit hun gebied was. Vervolgens mis ik mijn cola ( hoorde bij de bestelling) vraag nog aan de bezorger waar die was. Hij zegt in de tas. Maar die was er niet.Eten SLECHT
12 nov 2021 om 19:57 Zeer slaecht Al meerdere keeren besteld en elke keer meer als 2 uur wachttijd En als kers op de taart was t eten ook nog koud Als je dan belt om je beklackt te doen Krijg je een of ander mokkel met een grote bek aan de telefoon wat een balletent
10 nov 2021 om 10:18 Beste tent in de buurt
5 nov 2021 om 6:22 Onprofessionele actie om na de bestelling 5 euro extra bezorgkosten te vragen. Toch laten bezorgen en 1 pizza was volledig door elkaar en lag in de hoek van een natte doos. Gebeld en als oplossing werd die pizza opnieuw bezorgd. Smaak ok maar karig.
3 nov 2021 om 20:17 Het duurde langer dan 60 min..om precies te zijn 75min...En dan bel waar het blijft en dan wort je te woord gestaan die zoals ze hoorde er geen zin in heeft...klonk ongeitresseerd en moe..ben er weer in getuind maar het is nu klaar.
2 nov 2021 om 9:43 De bestelling was niet compleet en de eigenaar had geen zin om het ontbrekende na te komen bezorgen. De biefstuk was helemaal doorgebakken en de frietjes waren slap en koud. Al met al een tegenvallende ervaring met dit restaurant.
1 nov 2021 om 20:37 Bezorgtijd voor doordeweekse dag erg lang 60 min . En het eten was lauw weg jammer
31 okt 2021 om 19:47 Foarte neprofesional! Comanda a întârziat destul de mult + mi s-a mai cerut încă 2 euro pentru livrare deși plătisem online. Cel mai urat a fost faptul ca sucul era inceput și băut din el.
31 okt 2021 om 12:03 Op tijd. En prima. Niet alles was meer even warm, maar dat heb je nu eenmaal met de afstand die ze moeten overbruggen.
31 okt 2021 om 6:07 Bezorgtijd 95 minuten. Mixed Grill van 20€ sloeg nergens op weinig, vlees droog alleen de biefstuk was goed. Zag er vies uit. Patat heel weinig en slap, geen brood erbij gedaan. Het geld niet waard. Pizza’s oké kregen broodje shoarma als compensatie